Taisin taannoin luvata raportoida, miten Yksi sixpäkki, kiitos -projektini etenee. Hyvinhän se, ainakin nyt.

Maaliskuussa sairastin kolme viikkoa vatsatautia, influenssaa ja poskiontelotulehdusta, joten siinä oli pieni treenibreikki. Sen jälkeen olen ansiokkaasti käynyt liikunnoimassa. Suunnilleen näin:

MA lepo

TI jumppa tai spinning

KE lepo

TO lepo tai kuntosali

PE lepo tai kuntosali, jos en torstaina ehtinyt

LA lepo tai kevyt lenkki

SU kuntosali

Ajatus on siis käydä salilla kaksi kertaa viikossa ja jumpassa taikka spinningissä kerran viikossa. Salilla teen toisena päivänä yläkropan ja toisena alakropan. Yllättävän hyvin lihaskunto on säilynyt pitkän treenitauon jälkeenkin, sillä nyt jo jaksan aika hyvin vetää leukoja, ja rintalihakset jaksavat nostaa vain viisi kiloa vähemmän kuin ollessani huippukunnossa. Olen hyvin tyytyväinen.

Tiistaisin pääsen treenaamaan iltapäivällä, koska mummo hoitaa lapsia. Toisen kuntosalitreenin varastan opiskeluajastani ja otan menetetyn ajan takaisin lasten mentyä nukkumaan. En oikein ole iltatreenin ystävä, siksi mieluummin treenaan päivällä ja opiskelen illalla.

Näiden lisäksi käyn lenkillä, jos ehdin tai jaksan. Jaksaminen on välillä todellinen ongelma, koska Vauva valvottaa edelleen jonkin verran, ja vähintään parina päivänä viikossa olen ihan zombi. Silloin ei treenata. Ehtiminenkin on välillä kiven alla, koska teen lyhyitä opiskelupäiviä, jotta iltapäivät olisivat lasten kanssa pitempiä. Jatkan sitten opiskelua illalla. Se on tällä hetkellä prioriteettilistassa korkeammalla kuin treenaaminen.

Melkein joka päivälle tulee lisäksi pyöräilyä, sillä harrastan edelleen opiskelumatkapyöräilyä ja muutenkin tulee liikahdettua paikasta a paikkaan b ennemmin pyörällä kuin bussilla.

Paino ei kyllä ole tipahtanut mihinkään. Se johtuu tietysti hiilaripitoisesta ruokavaliostani. Tänäkin viikonloppuna olen syönyt erittäin terveellisesti valkoista leipää, valkoista riisiä ja ranskalaisia perunoita sekä suklaapatukan. Turvotus on sen mukaista. Lupaisinko seuraavaksi, että laitan ruokavalioni kuntoon?

Nyt kuitenkin lähden salille! Sunnuntaisin käyn kaverini kanssa salilla ja odotan treeni-iltaa kuin aurinkoa nousevaa. Hän on niin ikään opiskelijaäiti, joten juttumme salilla ovat aina ihan parhaita!